U bent hier

Contact

Heb je vragen over het lidmaatschap? Stuur dan een mail naar onze secretaris.
Wil je actief worden voor de partij? mail dan een overzicht van je vaardigheden of je CV naar de vrijwilligers coördinator .
Heb je algemene vragen over of voor de piratenpartij? Deze kunnen gericht worden aan het bestuur.
Ben je een journalist en wil je een interview of ben je op zoek naar algemene informatie? Stuur dan een email naar onze perswoordvoerder.
Internationale Zaken of Pirate Parties International: internationaal@piratenpartij.nl.
Op of aanmerkingen voor de website? Neem dan contact op met het webcontent team.

Via facebook en twitter kan je ons ook bereiken/volgen/liken.

Mocht je gewoon gezellig willen praten met piraten of snel in contact komen? Vaak zijn er piraten te vinden op ons IRC kanaal

Postadres:
Piratenpartij
Wakkerstraat 11 / 2hoog
1097CB A'dam

Algemeen telefoonnummer: +31 (0)85 4013619 (lokaal tarief)

Reacties

Door Kay (niet gecontroleerd) op

We leven in een tijd waarin sommige individuen, groepen of populistische partijen (SP, PVV en sommige mensen van GL) die zich op de een of andere manier op politiek, bestuurlijk, sociaal, religieus, economisch en cultureel vlak een moleculaire burgeroorlog uitvechten. Maatschappelijk gevolg hiervan is dat de actie van de een, een actie tegen de ander is. De vrijheid of macht van de een wordt de onvrijheid en de onmacht van de ander. Enkele politieke, bestuurlijke, sociale, religieuze, economische, financiële, ethische, esthetische, culturele principes, sentimenten of emoties worden verheven boven al het andere, met allerlei strijdt om voorrang, allerlei drang tot overheersing en onderdrukking. In zo’n soort samenleving komen mensen steeds verder af te staan van wat ze werkelijk willen. Heersen hebzucht, behoudzucht, angst, dwang, geweld en groeit het aantal reactionaire “controle freaks”. In dit soort samenleving ontstaan talloze emotionele en mentale ziekten en allerlei uitingsvormen van onvolwassenheid op allerlei gebieden van het gemeenschappelijke leven. Deze oude externe methode, probeert de psychologische condities van mensen en samenlevingen te vormen door angst, druk, dwang, handhaving, onderdrukking, controleren, overheersing, belonen en straffen, een complex systeem van in- en uitsluiting, in plaats van het scheppen van nieuwe levende psychologische condities vanuit een vrij flexibel en dynamisch innerlijk bewustzijn. Misschien is de Piratenpartij geen one-issue partij maar waarin verschilt het dan van populistische partijen.

Door Horrie (niet gecontroleerd) op

Ik heb wel intresse om lid te worden, Ik ben het eens met jullie hoofdprogramma, maar ik vind de site wat rommelig (geen echte foto's van de lijsttrekkers in tegenstelling tot de wiki site) en beperkt, er speelt momenteel veel meer als alleen wiet en patenten (en alles wat daarmee samenhangt). Met de verkiezingen zo nabij mogen jullie wel wat vaart er achter zetten. Niet werkende links op de site geven niet veel hoop (en dat met zoveel specialisten op juist dat gebied)

bv: Deze webpagina is niet beschikbaar
De webpagina op https://webchat.pirateirc.net/?channels=piratenpartij is mogelijk tijdelijk uitgeschakeld of permanent verplaatst naar een nieuw webadres.
Fout 15 (net::ERR_SOCKET_NOT_CONNECTED): Onbekende fout

Door Horrie (niet gecontroleerd) op

Je reactie is in afwachting van moderatie. ?????
Beetje vreemd bij een partij die voor transparantie is.

Ik ben duits in südafrika geboren en leef 17 jaar in nederland en in deze tijd helpt mijn familie mensen in de sociale probleme met een kamer en het terugkommen in het system maar de nieuwe wet heeft het mij moijlik gemaakt mensen op te fangen omdat zij met ons familie onder een dak leven wille zij bij ons het geld inkorten of de inwonende geen geld uitkeeren. Ik heb self wenig geld voor mijn familie en ik begrijp niet dat de instanties (Gemeente,wel-kom,uwv,cwi....) zeggen "sorry kunnen wij niks aan doen. Ik ben de meening dat is geen goede instelling en Ik wil graag helpen dat mensen voor hun rechte fechten en krijgen of ik immigrier als niemand iets aan willen doen. (Get up and stand for your wright) M. A. R.

Door Marco (niet gecontroleerd) op

Ik vind ook dat jullie actiever moeten zijn! Geef de burgers wat ze willen horen. Eind met de oplichting door de overheid. Recht op een normaal leven zonder alle rechte voor instanties, incasso, deurwaarder ezv. De overheid buit ons uit en niemand doet iets tegen! Hoe kunnen bezuinigingen zonder regering door gaan? Wie wil nou meer voor ziekenfonds betalen? Laten wij meer toezicht houden op de overheid! Geen vrijbrieven voor stadstoezicht. De burgers willen gewoon weer normaal kunnen leven en leuke dingen doen! Met deze regeringen is dat niet mogelijk en wordt het alleen maar erger!

Door Vim (niet gecontroleerd) op

You could point a link to the homepage of the UK Pirate Party for now, that's neither linking directly to circumventions of TPB block nor instructing people how to circumvent it. It merely points to the homepage of a sister party's site. It is not in your power to control how that political party decide to handle traffic emanating from IP addresses in the Netherlands. Should the UK Pirate Party decide to redirect all traffic from Dutch IPs to their own hosted proxy, then that's their choice and you have not encouraged it or been directly responsible for it.

Door Wiebe (niet gecontroleerd) op

Via een facebook post van een ex collega ben ik maar eens jullie partij programma gaan lezen. Ik heb jullie nooit serieus genomen (ook niet echt veel van jullie gehoord) maar als ik dit zo lees begin ik toch te twijfelen of stem niet naar jullie moet gaan. Het programma voelt nog niet helemaal compleet, maar dat is denk ik pas nodig wanneer jullie flink gaan groeien. Eerst maar is kijken of jullie iets kunnen doen met de huidige punten. Overigens wil ik jullie ook complimenteren met de heldere schrijftaal. Geen hocus pocus taal die niemand begrijpt en ook geen moddergooien naar andere partijen.

Door Simon (niet gecontroleerd) op

Die d/t-fouten in het partijprogramma staan niet heel erg netjes.

Door nallath op

Daar heb je helemaal gelijk in. Het is ook nog een concept versie, dus we gaan er mee aan de slag! Als je zin hebt om mee te helpen, kan je een mailtje sturen met de fouten die je gevonden hebt.

Door Martijn (niet gecontroleerd) op

Beste Piraten,

Ik ben het met heel veel punten van jullie eens.
Bescherming van privacy, vrije toegang van informatie, andere vormen van democratie.
Ik wil alleen graag weten hoe jullie tegenover de natuur staan.
Deze is moeilijk te linken met jullie uitgangspunten, maar wel belangrijk om te behouden.
Dus... wat is jullie standpunt?

Door nallath op

Ze zijn inderdaad moeilijk om te linken met onze uitgangs punten. Om deze reden vallen ze dus onder het liquid feedback systeem

Door Martijn (niet gecontroleerd) op

Ergens las ik een passage over alle materialen van de bibliotheek digitaal toegankelijk maken.
Voorlopig kan dit nog wel even duren. Tot die tijd blijven bibliotheken de papieren en digitale informatievoorziening voor allerlei zaken aanbieden. De bibliotheek is voor iedereen vrij toegankelijk. Waarom niet streven naar een gratis lidmaatschap zowel voor de fysieke als digitale bibliotheek voor iedereen? Zo kan iedereen op elke gewenste manier van de bibliotheek gebruik maken (zoals zij dit willen). Gebruik de mensen die daar werken ook om mensen die niet zoveel van computers/internet af weten om ze wegwijs te maken. Laat bibliotheken de mensen mediawijs maken!

Door nallath op

Het openbaar maken van kennis is een groot goed, maar het digitaliseren zal op de langere termijn veel meer opleveren als het geheel gratis maken van bibliotheken. Het gratis maken van de bibliotheken zal op de korte termijn vrij veel geld kosten en op de langere termijn niet zo gek veel opleveren, terwijl het digitaliseren steeds meer effect gaat hebben. 

Door Kay (niet gecontroleerd) op

Het lijkt erop alsof we midden in het informatietijdperk zitten met al die verschillende digitale media en middelen. Ik denk dat het informatietijdperk al voorbij is, en dat we aanlanden in het kennis- of bewustzijnsparadigma. Ik wil waar we nu werkelijk staan van het maatschappelijk stadium (evolutie) omdat ik in het partijprogramma het begrip informatiemaatschappij vond. De twintigste eeuw heeft een explosie aan informatie laten zien, die meer is dan in de 40.000 generaties ervoor. Dat geeft een gigantische verandering in de maatschappij, waar we nog niet goed mee weten om te gaan. Om een grote stap voorwaarts maken moeten we gaan leren denken in termen van een nieuw paradigma, het kennis of bewustzijnsparadigma. Het lijkt me goed om naast openheid te betrachten een debat te beginnen over de plaats in de geschiedenis die we momenteel innemen omdat het kader waarin we leven minstens zo belangrijk is als de de idealen waarvoor de partij voorstaat. Zo heeft de partij ook een belangrijke rol te spelen voor de toekomst.

Door Renze (niet gecontroleerd) op

Google kijkt niet goed naar alles wat onder 'lees meer' zit. Bovendien moeten mensen met een extra muisklik bewegen naar meer informatie. Daarom zijn 'lees meer' knoppen slecht als het gaat om het afbreken van berichten. Ik hoop dat jullie deze tip gebruiken, want het is één van de belangrijke tips uit de blogwereld om je website beter te maken.

Door Dirk (niet gecontroleerd) op

FREEEEEEEDOOOOOOOM!, waren de laatste woorden van William Wallace, het moment voor zijn executie. We leven gelukkig in een meer vredelievende samenleving, maar de vrijheid en eigenheid zijn nog steeds continu in bedwang. Vrijheid kost vaak veel geld en moeite, in een samenleving waar je geld en moeite toch al veel kwijt bent aan werk, overheid en allerlei instanties die je kaal plukken. Muziek die ik het vetste vind, komt niet op de radio. Boeken die ik interessant vind, vind ik niet in de bibliotheek en al stonden die er wel, dan moest ik daar nog voor betalen. Werk dat ik leuk vind, staat niet in krantenadvertenties. Mensen die ik chill vind, wonen vaak niet in mijn buurt. Nederland zit vol met hebberige mensen en iedereen zit elkaar aan te kijken en wil graag net iets meer hebben dan de ander.

Maar gelukkig, er is een uitweg uit al deze ellende, die me maar tot ongeveer €20,- in de maand kost en daar is alles mee opgelost, een internetverbinding! WOW, mijn vrijheid is ineens nog groter dan ik ooit had durven komen, ik kan nu nog meer dingen, zoals online gamen met vrienden en films kijken in de beste kwaliteit. NOG beter is dat ik lekker anoniem kan blijven, zodat ik dingen kan zeggen die ik wil, zonder dat ik bang wordt voor de reacties.

Helaas wordt hier beetje bij beetje door NL en Europa beslag op gelegd en een nog grotere druk geleverd op deze vrijheid en eigenheid, dan voorheen. Dit moet nu stoppen, voordat we allemaal een nummertje worden en vastgeketend zitten, daarom stem ik 12 september piratenpartij. YARRRR!

Door Piraatje Ali (niet gecontroleerd) op

PIRATENPARTIJ = BAAS!
ZEKER STEMMEN OP PIRATEN!
PIRAATJE ALI FTW!

Door Dolap (niet gecontroleerd) op

Beste Piraten,
Als ik kijk naar de Piratenpartij Nederland valt mij op dat de populariteit minder is dan in Duitsland, Zweden of Denemarken. Waarom is dit hier het geval? Is er in Nederland minder bewustzijn voor zaken zoals onder andere de ACTA?

Door RuudS (niet gecontroleerd) op

ik wil een filmpje downloaden. Laat dir histerie voor anderennnQQQ

Door Bengeo (niet gecontroleerd) op

Beste Piraten,

In onderstaande artikel in het duits wordt uit de doeken gedaan hoe de situatie op dit moment is met betrekking tot zaaigoed.
We zitten in de wurggreep van een klein groepje multinationals.
Als we niet oppassen wordt ons de genetisch gemodificeerd rommel door de strot geduwd.
Het gebruik van oude natuurlijke rassen wordt juridisch onmogelijk gemaakt.
Tijd voor (internationale) piraten-actie ook op dit front!
http://walbei.wordpress.com/2012/08/29/freies-saatgut-der-stachel-im-fle...

Groet,
Bengeo.

Door ex politicus (niet gecontroleerd) op

Hoi, jongeren hebben veelal minder geld of zin te betalen voor lid worden van een club waar men niet lijfelijk kan kaarten of paintballen :-) !
Wellicht een idee om eerst in de kamer te komen, en pas dan PER JAAR te rekenen. Iets meer werk, maandelijkse betalingen regelen/checken, echter ook meer leden. Alle begin is moeilijk, maar zoals mijn grootouders al zeiden in hun kleine winkelketen: beter 10 x lopen voor 5 cent dan 7 x voor 4 cent. (50 vs 28 cent omzet..)

Door Ockie (niet gecontroleerd) op

Wat een kut partij!!!!

Door thedevineass op

Iedereen is natuurlijk vrij in zijn en haar mening maar mag ik vragen waarom je dit vind?

Door Hannie (niet gecontroleerd) op

Ik ben zo trots op jullie! Ga voor die 30 zetels!!!!!!!!!

Door thedevineass op

Bedankt, wij doen in iedergeval zeker ons best en hopen dat we onze boodschap voor vrijheid ver kunnen verspreiden :D

Door Arieee (niet gecontroleerd) op

Ga zeker stemmen, jullie hebben weer een piraat erbij!

Door thedevineass op

Aaaarrrgggh welkom bij het clubbie matie nou geef me die rum even aan yargh ^^

Door Ibrahim (niet gecontroleerd) op

Jullie zeggen dat de tshirt gratis is. Maar eigenlijk betaal je er gewon vol 4,50 voor. Mijn stem hebben jullie verneukt.

Door nallath op
Het shirt is normaal 10 euro, niet 4,50
Door stolk (niet gecontroleerd) op

In volle overtuiging zou ik op de partij gaan stemmen, tot ik het partij programma door had gelezen. Het is nog steeds een conceptversie! Hoe weet ik nu of de punten die nu worden benoemd overeind blijven in een definitief programma. Erg jammer, alle potentie was aanwezig...

Door thedevineass op

Beste Stolk,

Bij mijn medeweten is het gepubliceerde programma geen conceptversie en zal ook zeker gehanteerd worden. Als u punten mist die niet benoemd worden zoals bijvoorbeeld emigratie dan komt dat omdat de partij daar geen stelling over ingenomen heeft en leden zalf een voorstel daarover kunnen aandragen door middel van het Liqued Feedback Systeem.

Met vriendelijke groet.

Door Stephan (niet gecontroleerd) op

Ik ga morgen stemmen op de Piraten partij. Waarom? heel simpel....de andere partijen maken er wederom een circus van. Beloftes maken waar van ze nu al weten dat ze deze niet kunnen en gaan nakomen. En als straks alles wederom in de soep draait, vluchten de kopstukken naar het bedrijfsleven en hoor je nooit meer wat. Via stembreker.nl kwam ik uit op de Piraten partij, dus mijn stem hebben jullie!

Door thedevineass op

Hey Stephan,

Ik hoop dat wij jouw een beter gevoel over de politiek kunnen geven.

Met vriendelijke groet,
Thedevineass.

Door Webyes (niet gecontroleerd) op

Ik kan niet inloggen (onbekende fout PWM 5015); een code toegestuurd gekregen, opnieuw ingelogd en mijn password willen aanpassen / bevestigen, maar button wil niet, is inactief (ook met enter geprobeerd, idem). Zo wekken jullie niet echt een vertrouwen.
Groet,
Webyes

Door nallath op

Het techteam is er hard mee aan de slag! Ons excuses voor het ongemak.

Door ronald (niet gecontroleerd) op

SOPN is de partij. Bij RTL4 waren de piraten afwezig.

Door Henk (niet gecontroleerd) op

We zitten momenteel in een crisis, maar uw gaat 17,50 vragen voor een lidmaatschap!?
Het is wel goed met uw ik ga niet op uw stemmen!

Gr. Henk

Door thedevineass op

Goedenmorgen Henk,

Helaas zit er wettelijk een eis aan dat leden minimaal 10 euro moeten betalen voor hun lidmaatschap aan een partij, daarnaast zijn wij verplicht een borg te betalen om mee te doen aan de verkiezingen (ik geloof rond de 11.000 euro) en ook de campagne materiaal heeft ergens van betaald moeten worden. Wij krijgen verder geen subsidie van de overheid zoals andere grote partijen wel krijgen, vandaar dat wij momenteel 17,50 euro vragen voor een lidmaatschap.

Met vriendelijke groet,
Thedevineass.

Door veldsla (niet gecontroleerd) op

dacht dat jullie een optie waren.
OK, met flink protestelement
maar wisdom of the crowd, daar geloof ik absoluut niet in

Door A.181522914 (niet gecontroleerd) op

17.50 is het mij wel waard, maar gaat nu even niet lukken. Als ik weer wat ruimer bij kas zit word ik graag lid.

Door Mila (niet gecontroleerd) op

Ik stond in het stemhok, bereid mijn stem zelfs te "verliezen" aan de PiratenPartij.
Toen zag ik pas hoeveel vrouwen er op de lijst staan. Schande, piraten!
Ik heb op een andere partij gestemd. Groet, Mila

Door nallath op

100% van de vrouwen die bij ons gesoliciteerd hebben voor een plaats op de kieslijst hebben een plek gekregen.

Door Anoniem (niet gecontroleerd) op

Wat wil de piraten partij doen aan de crisis

Door renaldo (niet gecontroleerd) op

kijk eens goed om je heen overal waar jij een stap zet is een camera gericht op jou ze willen zoveel mogelijk informatie van ons kijk naar de id kaarten ov chipkaarten bankpasjes visa kaarten credit kaarten het is niet makkelijk zoals hun het vertellen het is gevaarlijk hoe meer ze weten hoe sneller jij uitgeschakelt bent wordt wakker mensen er zijn niet voor niets veel fimpjes op youtube of toesparaken van mensen die het zelfde weten en denken als ik , we zitten in een kooi alleen als wij allen samen werken maken we een grote kans dat we deze partij en de mens redden van een diepe ondergang ,- WORDT WAKKER

Door William (niet gecontroleerd) op

Zoals zovelen twijfel ik erg aan de uitslag van deze verkiezingen. Naast het plan om de nieuwe partijen te bundelen bij de volgende verkiezingen lijkt het me een goed plan dat er een registratiesysteem op de betreffende website(s) komt zodat men aan kan geven wat er gestemd is en de hoeveelheden aan stemmen zo geverifieerd kunnen worden.

We komen er wel!!!

Door tonskidutch (niet gecontroleerd) op

wil niet betalen via ideal doe mij maar paypall werkt veel makkelijker

Door nallath op

Die mogelijkheid is er ook gewoon. 

Door piet piraat (niet gecontroleerd) op

wees blij dat er uberhaubt belangstelling is zijn jullie niet goed of zo ga een sponsorloop lopen ofzo of doe heitje voor karweitje
ik dl dingen omdat ik het niet kan betalen en dan willen jullie ook nog het kleine beetje wat ik nog heb???

Door Boris (niet gecontroleerd) op

De webshop kan een krachtig middel zijn om geld in te zamelen. Als klant doneer ik, ik loop rond met een Piratenpartijreclame en ik ben er nog blij mee ook want ik heb iets in mijn handen. Maar dan moet het wel werken.

Pagina's

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.